Yacht Delivery

Of het nu gaat om een commerciële bootlevering of als u uw privéjacht naar uw vakantiebestemming wilt laten varen, wij bieden u professionele service tegen een eenvoudige prijs.

Zorgeloos genieten van uw schip

Wenst u uw schip naar een andere bestemming te brengen binnen de volgende vaargebieden dan kunnen wij de schipper en/of crew leveren:

Wij zijn er trots op uw jacht in uitstekende staat af te leveren op de bestemming van uw keuze, klaar om te worden bevaren door u of uw klant.

Vervoeren van uw boot

Wij begrijpen dat drukke bootbezitters niet altijd de tijd hebben om zelf hun boot van A naar B te brengen, en juist daarom bieden wij een professionele en betrouwbare service aan om deze last van hun schouders te nemen.

Wij hebben een team van zeer ervaren en gekwalificeerde kapiteins die gespecialiseerd zijn in het overvaren van boten. Ongeacht de grootte (tot ± 20 meter) of het type boot, zorgen wij voor een zorgvuldige planning en uitvoering van het transportproces. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het vervoeren van uw boot van A naar B, zodat u als (mede) eigenaar zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. Wij begrijpen dat ieders boot een kostbaar bezit is en dat het belangrijk is te kunnen vertrouwen dat deze in goede handen is tijdens het transport.

Gecertificeerde schippers

Onze kapiteins zijn zeer ervaren en beschikken over de nodige certificeringen en licenties om u dit vertrouwen te kunnen geven. Bovendien werken wij met geavanceerde navigatiesystemen en volgen wij strikt alle veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat uw boot in optimale condities op de plaats van bestemming aankomt.

Binnen onze organisatie begrijpen wij dat de behoeften van elke klant anders kan zijn. Daarom bieden wij flexibele diensten en maatwerkoplossingen aan die zijn afgestemd op ieders specifieke wensen en vereisten. OF u nu een boot wilt laten overvaren naar een andere jachthaven, een nieuwe eigenaar wilt overdragen of uw boot naar een reparatiewerf wenst te laten brengen, wij schikken ons naar uw wensen.

Ons team staat klaar

Binnen Beter Varen streven wij naar maximale klanttevredenheid. Wij geloven in open communicatie en transparantie gedurende het gehele proces. Ons vriendelijk en professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u op de hoogte te houden van de voortgang van het transport. Wij behandelen uw boot met de allergrootste zorg en respect, alsof het ons eigen boot is.

Professionalisme, veiligheid en transparantie staan centraal bij ons. Wij begrijpen hoe kostbaar uw schip voor u is en zullen het daarom met de grootste zorg behandelen. Voordat we vertrekken, controleren we grondig alle functies van de bootsystemen, tuigage, elektronica en uitrusting. Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw boot veilig en efficiënt over te varen, dan is Beter Varen de juiste keuze.